Founder & OWNER

Joyce van Steenis

Mijn naam is Joyce. Ik help ondernemers, middels een alles-in-één formule om hun bedrijf online te laten groeien.

Naast adviseren en communicatie heb ik een passie voor schrijven en fotograferen. Met Joy Productions sla ik een brug tussen strategie en content productie, zodat ondernemers direct online actief worden en blijven!

Mijn werkwijze

"ik creëer een sfeer rondom de organisatie waar de doelgroep zich mee kan identificeren"

Ik help bedrijven met het opzetten of verbeteren van hun social media kanalen en website. Het is mijn kracht om het verhaal achter de organisatie naar beeld en tekst te vertalen. Ik zorg dat ondernemers een lifestyle gaan verkopen, en niet alleen een product of dienst. Als de doelgroep deze lifestyle ook wil nastreven, zullen zij zich met het merk identificeren en daarom het product of de dienst aanschaffen.

Mijn filosofie

"wanneer je iedereen wilt bereiken, dan voelt niemand zich gehoord"

Het kiezen van een niche markt is ontzettend interessant, zeker voor midden- en kleine bedrijven. Ik merk tijdens mijn strategische sessies dat ondernemers het behoorlijk eng vinden om een niche te kiezen. Want ja, als je kiest voor een niche markt, dan sluit je een bepaalde doelgroep uit. Maar denk ook eens aan de voordelen: minder concurrentie, meer overtuigingskracht en een grotere kans op marktleiderschap.

(+31) 6 54 32 60 34

available from 09:00 – 17:30

Email info@joy-productions.nl