About me

Hi, ik ben Joyce!

Ik ben marketingstrateeg en een echte verhalenverteller. Het is mijn kracht om jouw verhaal naar beeld en tekst te vertalen. Ik zorg voor innovatieve content, geef je nieuwe inzichten op strategisch niveau, en ik deel mijn kennis met jou, zodat jij zelf een ware content pro wordt.

Mijn visie: “Een ijzersterke strategie, interactie met klanten via social media, een gebruiksvriendelijke website, mooi foto’s en inspirerende tekst vormen de basis van jouw online succes” 

Als ondernemer van een midden of kleinbedrijf is je marketingbudget beperkt. Betekent dit dat jij geen goede content kunt maken? Absoluut niet. Het vraagt alleen wat basiskennis, verdieping in trends en ontwikkelingen, and less but not least: creativiteit!

Helaas is er geen handboek waarin precies staat wat jij moet doen om online succesvol te zijn, en te blijven. De ontwikkelingen gaan enorm hard, en het is belangrijk dat jij up-to-date blijft. Juist omdat ik de trends en ontwikkelingen op de voet volg vind ik het belangrijk om mijn kennis hierover te delen met ondernemers. Het is dan ook mijn ambitie om in 2021 trainingsmodules aan te bieden waarin ik tips, tricks en handige tools deel.

Ik help je bij het ontdekken van jouw unieke contentstrategie, tijdens 1-op-1 sessies. Samen gaan we doelen stellen, en ik ga je coachen op het behalen van die doelen. Wanneer we de strategie op papier hebben gezet kom ik graag langs met mijn camera om voor jou een fotoreportage te maken, ondersteunt door inspirerende teksten voor jouw website en socials.

(+31) 6 54 32 60 34

available from 09:00 – 17:30

Email info@joy-productions.nl