Social media take over

€499.- excl. btw per maand

Wil jij meer klanten via Instagram en Facebook?

Social media strategie

In een 1 op 1 strategische sessie ga ik samen met jou aan de slag om doelen te stellen. Hierbij kijken we hoe we deze doelen kunnen realiseren door middel van content. Ook vind ik het belangrijk om jouw doelgroep in kaart te brengen. Ik stel daarom buyer persona’s op voor jouw organisatie. Hierdoor kan ik gericht content schrijven die aansprekend is voor jouw doelgroep.

Content plan

Dit is de vertaling van jouw social media strategie naar concrete actie. Het contentplan beschrijft de onderwerpen waarover je wilt communiceren, wie je daarmee wilt bereiken en wanneer dat moet gebeuren. En vooral wat het doel is van elke publicatie.

Content productie

Nu kunnen we aan de slag bij jouw bedrijf met de fotoshoot. Hierbij schiet ik de beelden voor jouw socials om een maand mee vooruit te werken.

Ik ga de foto’s bewerken, schrijf de teksten erbij en publiceer het online. 

Wat kun je verwachten?

Extra's

Fotoreportage

Wil jij professionele foto's voor jouw website? Boek dan nu 1 uur fotografie voor € 299.-. Je ontvangt een fotoreportage van 10 foto's inclusief nabewerking. Extra foto's zijn €5.- per stuk.

Copywriting

Wil jij een goede webtekst die de vindbaarheid van de website verbetert? Boek dan nu 1 uur copywriting voor €69.- Ik reken 1 uur voor 1 webpagina.

Webdesign

Wil je een all-in basis website en hem gemakkelijk zelf beheren? Laat jouw website bouwen voor €799.

Ja, ik wil online groeien!

(+31) 6 54 32 60 34

available from 09:00 – 17:30

Email info@joy-productions.nl