Boost your business on Instagram

€99.- excl. btw

Wil jij meer klanten via Instagram?

Leer hoe je online meer kunt verdienen

Jij wil meer bereik, meer reacties, meer volgers en meer klanten. Maar hoe bereik je dat? Interactie is het belangrijkste op Instagram. Betekent dit dat je de hele dag online moet zijn om interactie te hebben met je doelgroep? Absoluut niet. Als ondernemer wil jij slim met je tijd omgaan. Een goede planning is het halve werk.

Leer hoe je volgers vast kunt houden

Ondernemers verkopen soms teveel een product of dienst op Instagram. Onthoud dat Instagram een sociaal netwerk is, en dat jouw klanten dus niet willen connecten met jouw product, maar met jou. Voelt dat wat onwennig, en moet je je kwetsbaar opstellen? Jazeker. Draagt dit bij aan jouw online succes? Gegarandeerd! De kracht zit in een lifestyle verkopen. Een gemeenschappelijke interesse delen met je volgers.

Leer hoe je online snel kunt groeien

Instagram is een puzzel. Alle stukjes dragen bij aan de online groei van jouw business. Als je er op dit moment niets uithaalt dan zit je strategie waarschijnlijk nog niet goed. Misschien heb je op dit moment geen strategie, of is je huidige strategie verouderd. 

Wat kun je verwachten?

Extra's

Fotoreportage

Wil jij professionele foto's voor jouw website? Boek dan nu 1 uur fotografie voor € 299.-. Je ontvangt een fotoreportage van 20 foto's inclusief nabewerking.

Copywriting

Wil jij een goede webtekst die de vindbaarheid van de website verbetert? Boek dan nu 1 uur copywriting voor €69.- Ik reken 1 uur voor 1 webpagina.

Webdesign

Wil je een all-in basis website en hem gemakkelijk zelf beheren? Laat jouw website bouwen voor €699.

Ja, ik wil online groeien!

Betalingsvoorwaarden: Je ontvangt binnen 24 uur een factuur. Om van start te gaan dien je 50% van het totaalbedrag vooraf te betalen. De resterende 50% betaal je achteraf.

(+31) 6 54 32 60 34

available from 09:00 – 17:30

Email info@joy-productions.nl